Wil je meer omzet maar weet je niet precies hoe je online marketing hier het beste voor kan inzetten?
Heb je al verschillende dingen geprobeerd maar mis je het resultaat?
Of ontbreekt het je gewoon aan de tijd?

Wij helpen je met het professionaliseren van jouw online marketing. We onderzoeken waar de kansen liggen en helpen je tegen vriendelijke instaptarieven maximale resultaten te behalen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het gemak waarmee klanten je vinden in zoekmachines als google is essentieel voor jouw online succes. 70% van de bezoekers kijkt niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten. SeoSlim gebruikt bewezen methodes om jouw website zo hoog mogelijk in google te krijgen.

Ook hoger scoren in de gratis zoekresultaten? Neem contact op.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine advertenties zijn niet meer weg te denken uit een succesvolle marketingcampagne. Niet zo gek ook als je kijkt naar de voordelen en mogelijkheden. Jouw doelgroep is vrijwel dagelijks actief op zoekmachines als Google en Youtube. Al dan niet via Shopping, Afbeeldingen of Google Maps. Een SEA campagne biedt de mogelijkheid om jouw doelgroep snel en gericht te bereiken, én nauwkeurig het resultaat van advertenties te meten.

Benieuwd wat zoekmachine adverteren voor jou kan betekenen? Neem contact op.

Linkedin adverteren

Vind je het lastig te bepalen hoe je Linkedin het beste kunt inzetten, of kost dit je te veel tijd? Weet je niet zeker of het geschikt is voor jouw doelgroep? Geen nood! Wij helpen je met het bepalen van de juiste strategie, het creëren van goede content en het verbinden met jouw doelgroep via Linkedin.
Weten hoe wij je kunnen helpen met Linkedin Ads? Neem contact op.