Wil je meer omzet maar weet je niet precies hoe je online marketing hier het beste voor kan inzetten?
Heb je al verschillende dingen geprobeerd maar mis je het resultaat?
Of ontbreekt het je gewoon aan de tijd?

Wij helpen je met het professionaliseren van jouw online marketing. We onderzoeken waar de kansen liggen en helpen je tegen vriendelijke instaptarieven maximale resultaten te behalen.

Zoekmachine Optimalisatie

Het gemak waarmee klanten je vinden in zoekmachines als google is essentieel voor jouw online succes. 70% van de bezoekers kijkt niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten. SeoSlim gebruikt bewezen methodes om jouw website zo hoog mogelijk in google te krijgen.

Ook hoger scoren in de gratis zoekresultaten? Neem contact op.

Online Adverteren

Online advertenties zijn niet meer weg te denken uit een succesvolle marketingcampagne. Niet zo gek ook als je kijkt naar de voordelen en mogelijkheden. Jouw doelgroep is vrijwel dagelijks actief op het internet op zoekmachines, websites, apps, e-mail of social media. Online advertenties bieden de mogelijkheid om hen zeer gericht te bereiken én het resultaat van advertenties te meten.

Benieuwd wat online adverteren voor jou kan betekenen? Neem contact op.

Webdesign

“De website is het visitekaartje van je bedrijf” is een veelgehoord cliché, maar hierdoor niet minder waar. Als alle bezoekers die je trekt via zoekmachine optimalisatie, online adverteren en e-mail marketing op jouw website niet snel vinden wat ze zoeken, dan haken ze alsnog af.

Wij verbeteren jouw bestaande website of verzorgen een nieuwe website. Zo zorg je voor een optimale web ervaring en conversie van jouw bezoeker.

Interesse in webdesign? Neem contact op.

Social Media Marketing

Vind je het lastig te bepalen hoe je social media het beste kunt inzetten, of kost dit je te veel tijd? Weet je niet zeker of het geschikt is voor jouw (zakelijke) doelgroep? Geen nood! Wij helpen je met het bepalen van de juiste strategie, het creëren van goede content en het verbinden met jouw doelgroep.

Weten hoe wij je kunnen helpen met social media? Neem contact op.